UGL – den bästa kursen inom ledarskap

110902162817word_cloud_ledarskap1Om du funderar på att bli en helt fantastisk ledare av något slag och att få chansen att påverka väldigt mycket, är ledarutbildningen UGL det helt perfekta alternativet för dig. Denna utbildning brukar faktiskt få högst betyg av de personer som redan har gått ett antal andra ledarutbildningar innan UGL. Det finns mycket som är bra med UGL men de främsta sakerna som är värda att nämna är att du kommer att få möjlighet att se dig själv fast genom andras ögon, få information och kunna förstå precis hur en grupp skall ledas vid olika faser, hur en grupp utvecklas, få insikt om hur du som person kan påverkas av andra och även hur du påverkar andra.

UGL har faktiskt tidigare varit den grundläggande utbildningen inom ledarskap för Försvarsmakten, men det var under 90-talet som man också började använda kursen för att utveckla ledare inom den offentliga sektorn och inom näringsliv. Det är alltså en riktigt bra utbildning inom ledarskap eftersom till och med Försvarsmakten använder sig av dess koncept.

Denna ledarskapsutbildning bygger på att man skall lära sig saker genom upplevelser. Eftersom UGL är avsett för alla att ta del av kan alla gå den, och man har användning för den i princip hela livet och i de situationer som berör relationer till människor. När de utformar grupperna som skall ta del av ledarskapsutbildningen tillsammans strävar de efter att ha en så bra mångfald som möjligt eftersom det mer främjar lärandet. Beroende på kön, yrkesbakgrund, ålder mm försöker de att sätta ihop en så bra grupp som möjligt. Denna leds sedan av två stycken certifierade handledare. Grupperna brukar vara på mellan 8-12 st deltagare för att man skall kunna skapa en bra dynamik i gruppen.

Alltså – vill du bli en otrolig ledare eller bara kunna ta hand om relationer till andra människor bättre? Då är UGL kursen för dig!